Kallfors Höjder – etapp två slutsålt!

Publicerat 2020-11-26

Vi kan nu meddela att etapp två av bostadsrättsprojektet ”Kallfors Höjder” är slutsålt!

70 av totalt 164 bostadsrätter är sålda, inflytt till etapp två är planerat till juni 2021. Mer information om etapp tre går ut på marknaden inom kort.

Detta är ett fantastiskt kul projekt, som familjen Månsson och familjen Flyning samarbetar om (50/50).

Om projektet Kallfors Höjder

Kallfors Höjder är ett nytt bostadsområde som projekteras fram i vacker naturmiljö, i direkt anslutning till Kallfors gård och golfbana. Platsen har en alldeles egen karaktär uppe på en höjd med en vacker utsikt ut över golfbanan. Området i naturen tillför trivsel och harmoni samt inbjuder till en aktiv livsstil.

I Kallfors Höjder kommer det byggas 164 bostadsrätter fördelat i 11 hus som vardera är 4 våningar höga. Området kommer att karaktiseras av hus i natur, med jordnära färger med inslag av trä. Alla lägenheter har stor terrass eller en stor balkong med härlig utsikt över golfbanan. Bostäderna är ljusa, luftiga och har en öppen planlösning med fantastisk utsikt. Lägenheterna har 1, 2, 3, 4 eller 5 rum och är mellan ca 34 -117 kvm. De större lägenheterna har alltid två WC/D.

Till varje bostad byggs en egen carport med tillhörande kallförråd. Centralt i området planeras en samlingsplats med tillhörande lekplats, i närheten finns också ett utegym. Alla gemensamma ytor ingår i ett större parklandskap som vackert och omsorgsfullt skall växa ihop med Kallfors golfbana.


Om Månsbro Fastigheter AB:

Södertäljebaserade Månsbro Fastigheter grundades 1997. Månsbro Fastigheter förvärvar, förvaltar, förädlar samt bygger egna fastigheter. Månsbro Fastigheter ägs av bröderna Per- Axel och Lars-Åke Månsson. Beståndet består främst av lager-, logistik-, industri- samt bostadsfastigheter i Södertälje och Stockholm. Totalt 825 hyreslägenheter och cirka 40 000 m2 kommersiella lokaler.

Om Rudsjön Entreprenad AB:

Rudsjön Entreprenad är bolaget bakom Kallfors Bostad, som driver bostadsutvecklingen på Kallfors gård i Järna. Rudsjön entreprenad AB ägs och drivs av familjen Flyning. Kallfors gård har sedan ca 30 år tillbaka byggt fram ca 500 bostäder i de olika områdena runt Kallfors. Bolaget har även varit med och byggt bostadsområdet Sundsvik strand i Nykvarns kommun. Hösten 2018 påbörjades byggandet av området Kallfors Höjder med ca 160 bostäder inne på Kallfors golfbana.

Länk till projektet: http://www.kallforsbostad.se/page/kallfors-hojder?m=105